logo bikesafe

Geleiderek

Geleiderek Geleiderek2

Als bescherming van de fiets bij de ingang van de stalling heeft Bike-Safe enkel- en dubbelzijdige geleiderekken in het assortiment. Dit geeft een duidelijke scheiding tussen de stalling en het plein en een mooie uitstraling van het geheel.

Sluisrek

Sluisrekken

Verkeersremmende maatregelen kunnen met sluisrekken gerealiseerd worden. De opstelling van deze rekken kan zodanig gekozen worden dat een terrein alleen lopend toegankelijk is of dat fietsers moeten afstappen om het terrein te betreden.

Aanleunrekken

Fietsen zijn gemakkelijk te plaatsen en aan te binden met een kabelslot tegen een aanleunrek. Bike-Safe heeft keuze uit twee typen aanleunrekken:

1. Aanleunrekken uit losse onderdelen

De standaard maat is 1m50 x 80cm of dubbelzijdig 3m x 80cm, tegen meerprijs zijn afwijkende maten mogelijk. Eventueel is het aanleunrek ook te combineren met een aanbindrail.

2. Guard

Guard1 Guard2

De Guard is een aanleunrek vervaardigd van buis dat uit één stuk gebogen is. Het rek heeft een hoogte van 80cm en is leverbaar in verschillende lengtematen, 90 cm, 120 cm en 1500 cm. Eventueel is de Guard leverbaar met extra tussenbuis.