logo bikesafe

Radiatorbescherming

In de wintertijd willen scholieren na een koude fietstocht zich maar al te graag warmen door op de radiatoren plaats te nemen, dit tot grote ergernis van de conciërges. Om dit op te lossen heeft Bike-Safe een radiatorbescherming, in de vorm van een buis-constructie genaamd ‘radiatorbar’, of ‘radiatorbanken’. Beide oplossingen worden voor iedere afmeting op maat gemaakt en zijn in iedere gangbare RAL kleur te leveren.

1. Radiatorbar

radiatorbar radiatorbar2

Deze worden hoofdzakelijk toegepast, bij radiatoren met een hoogte vanaf 60 cm, mits er in de vloer geboord mag worden. Om doorbuiging tegen te gaan, wordt bij een overspanning langer dan 3 m een middenstaande geplaatst.   

2. Radiatorbank

Radiatorbank radiatorbank2

Lage radiatoren kunnen beschermd worden met een speciaal door Bike-Safe ontworpen bank. De zitbelasting wordt opgevangen door poten die aan de steunen van de radiator bevestigd worden. Er hoeft dus niet in de vloer geboord te worden.

De zitting is leverbaar in diverse houtsoorten.

Prullenbaksteun

prullenbaksteun prullenbaksteun2

Bike-Safe heeft een solide steun ontwikkeld die voor diverse afvalbakken op maat gemaakt kan worden. De steun wordt bevestigd aan de muur en kan zowel binnen als buiten ingezet worden. Voordelen spreken voor zich; geen obstakel voor onderhoud van vloeren, op ergonomische hoogte leeg te maken en geen voetbalobject voor leerlingen. Standaard uitvoering in 2 mm thermisch verzinkt plaatstaal.